Quix problem element person

SupportCategory: Joomla! Template QuestionsQuix problem element person
AvatarHugues Hancotte asked 2 months ago

Hello,
I installed LT-SWIM with quix. In an element “person” once I changg the image, the visual effect when the image appears don’t work any more. If I put the “demo” image, it works noet more and I tried to suppress and add again teh specific class but it does not work 8
Can somebody help me
Thanks
Hugues

2 Answers
KelvinKelvin Staff answered 2 months ago

For this issue, can you submit ticket support with your site URL, admin login, so I can help.

AvatarHugues Hancotte replied 2 months ago

Thank you
Unfortunately, my site is still under construction in local. So no access from outside.
Something else can help ?
Already thanks
Hugues

KelvinKelvin Staff replied 2 months ago

Hello Hugues,
Since this is technical issue, I recommend you bring website to temporary hosting, so we can login and check your issue directly.
You can set up website offline during development, Joomla! has OFFLINE mode.

AvatarHugues Hancotte replied 2 months ago

Hello Kevin
site is online
b6bj.be
User TTHEME
Password azwx&28
This problem is still there.
On page instructor, accessible via menu “l’équipe” (second one) AND there is also a error message on home page !?.
The other problem is solved in production (cf my other post)
Thanks for helping
Hugues

KelvinKelvin Staff answered 2 months ago

I solved your issue, please recheck it.

AvatarHugues Hancotte replied 2 months ago

Hey Kevin,
Sorry but for me it’s not solved.
1 When you go to the page “l’équipe”, you see that there is an “enter effect” on Alex on thomas (person from demo not modified) but not on the first hugues hancotte (element from demo but with other image) and also not on the 2 last membres (new elements created).
2 I still have an error message showing at menu position, not present in local but well here !?
Thanks for your help
Hugues

KelvinKelvin Staff replied 2 months ago

Hi,
1. Make sure that all pictures on same size, and content on same lines.
2. I just solved, can you recheck?

AvatarHugues Hancotte replied 2 months ago

Hi Kevin,
Sorry but it seems not working.
First line are element from the demo site without any change. You van see an enter effect
Team membre one is a new element I created, using a demo image (so sure OK regarding size) and I add the lt-team-item class, so everythong OK BUT the enter effect. Cascada is an demo element where I just change the image twice, coming back to the original image nd once again, no enter effect and Oscar is an original demo element, everything going well.
Ireally like the entering efefct, it gives dynamism to this page an “live” to the poeple… its why I would like to have it on this element.
Thanks
Hugues

KelvinKelvin Staff replied 2 months ago

I do not see error message anymore on your menu bar, did you still see it? https://take.ms/KKa7E
I think it’s just cache, try to clear browser cache or try with other browser and recheck.

AvatarHugues Hancotte replied 2 months ago

Hello Kevin,
Yes, the error message do not appear any more but I still not have the enter effect on the person element on page l’équipe for the elements I modified (just image) or the new element I created !? I tried with another browser
Thanks Hugues

KelvinKelvin Staff replied 2 months ago

Not sure about your mean with animation for picture, but I see you have same effect like our demo site on Our Team part http://demo5.ltheme.com/joomla/lt-swim/
Do you want to change this effect?

AvatarHugues Hancotte replied 2 months ago

Hello Kevin,
I want to have/keep the effect.
I explain.
On my site, the page instructor (in Quix) is the page from the demo site (I installed the quick start pakcadge) that I use as base to personalyse the page.. You can see that page on my site using the menu “l’équipe”.
BUT, if I insert a new “element person” (ex 4th element team menber 1 where I add the class lt-team-item) or if I juste change the image of the element (ex cascada) : the “enter effect”, means the fact that the image “growth” when you load the page do not work anymore.
For me, ot’s part of teh class so schould still work.
Thansk again for you help
Hugues

KelvinKelvin Staff replied 2 months ago

Thank you for your info.
For each Team member block columns, you just add class “lt-team-item”. I see you already added it and all six team member has good effect.
We also will note all class on demo for the document, so everyone who don’t use demo content can build effect like demo based on this notice.

AvatarHugues Hancotte replied 2 months ago

Hello Kevin
Sorry but I don’t really undersand “member block columns”.. where should I add teh clas exactly and for me the effect is not good. There is the (image become green) when I pass with teh mouse on teh image, but the effect of appaering image when arriving on the page is NOT good for the member modified or created…

For the document with all classes documented, YES, it’s good idea and missing till know I find.

AvatarHugues Hancotte replied 2 months ago

I have a small video to show how it (don’t) work ? How can I send it to you ?

KelvinKelvin Staff replied 2 months ago

Sure, please send it to me via email [email protected]

AvatarHugues Hancotte replied 1 month ago

hello Kevin,
Some news ? Mail send 11/10. I still have the problem.
Thanks
Hugues

KelvinKelvin Staff replied 1 month ago

Hello,
Can you remind me your email that you sent me? I checked but can’t found video that you sent me before?
Please consider upload it to Dropbox or Google Driver, then share me a link so I can watch it.

AvatarHugues Hancotte replied 1 month ago

Hello Kevin,
This is the link to the video.
Hoep it’s OK
https://www.dropbox.com/s/f7abfbk0mdnje14/appaering%20effect%20not%20working.m4v?dl=0
Thanks
Hugues

KelvinKelvin Staff replied 1 month ago

Thank you for your info.
Did you check if you have set animation for that columns that you updated/create? My mean animation for first load.

AvatarHugues Hancotte replied 3 weeks ago

Hello Kevin,

The point is that when I check the animation of the column/teh person element “from” the demo, I see no animation… But What I understand now is that this effect is generated by a zoom in animation.. An Yes when O add it to the new or changed element it works. THANKS
The point os therefore there is some “bug” (???) leading in the fact that the animation is not visible in the full instalation packadge and therefore, once you change something, the animation is not present….. that’s something you have to decide to manage/chnage or not 😉
Once again thanks for your help.
Hugues

KelvinKelvin Staff replied 2 weeks ago

Thank you for your update, yes, that’s exactly as you told. Actually, this is not a bug, but some thing with os that we noted and will test for other template next time.
Have a good day!

eskişehir escort izmit Escort bursa escort bayan ankara escort bayan van escort bayan elazığ escort bayan erzurum escort bayan
[November Released] LT Hotel Booking - Booking platform for Hotel/Resort Wordpress theme | Support Elementor & WP Hotel Booking plugins Check it out
[Flash Sale!] Get 25% OFF for PRO Licenses and Membership packages! Coupon: NEWYEAR2020